onsdag 18. februar 2009

D&B i Second Life - Free T-shirts



Runar Oudmeyer aka Norse Writer (SL)
har laget supre T-shirts til oss med gruppelogo'n, og ning-sidens url! T-shortene får du i hvit og sort - dame og herre.
De er råstilige, og du kan hente dem gratis på D&Bs HQ. For å få t-shirt gjør du følgende:

Høyreklikk på esken:
> More
> Buy
> Trekk Prim med navn: D&B white (eller black) t-shirt ut av Inventory - på bakken.
>Open
>Copy to Inventory
>Fra Inventory, finn navnet på t-shirt: D&B white t-shirt skriv det i søkefeltet så kommer den frem.
>Høyreklikk og velg: Wear

Tusen takk til Norse c",)

3 kommentarer:

Rolf-Anders sa...

Hei, kjempefin t-skjorte.

Fikk ikke lov å trekke prim ned på bakken i D&B. Eier har ikke gitt tillatelse. Måtte avgårde til Rammens land, da gikk det greit for min del.

Gir du en lyd når du evt har ordnet det?

Anonym sa...

Jøss. Nå må jeg snart våge meg ut i SL igjen, skjønner jeg. Føler meg jo helt uttafor. Var innom for et par år siden, men hadde ikke helt sterk nok maskin, og slet litt med å se poenget.

jeanette tranberg sa...

Det gjelder bare deg Rammen (med dammen ;), og du vet nok hvorfor - lol. For dere som ikke vet det, så kan Rammend Dudek (Moldeklev) være VELDIG kreativ når det gjelder landformasjoner ...kremt. Han er spesielt dyktig på remix som det fint heter når man forandrer på andres åndsverk :)Han har opparbeidet seg usedvanlig gode ferdigheter når det gjelder å forandre fast landmasse til dyphav. Her kan dere lære mye! Det gjorde jeg vaffa ... sånn etter at han var ferdig - lol.

Kjemikeren: De fleste maskiner i dag trekker SL helt greit, bortsett fra laptops da. Det går det og, men blir ikke helt optimalt om man ikke har et godt grafikkort.

Det er mange som ikke ser poenget de første gangene man er inne. På mange måter blir det som med RL (real life), det blir hva du gjør ut av det selv. Her som med annen teknologi, er utfordringen å finne gode måter å bruke mediet på. Innholdet må derfor knyttes til mål - generelle og spesielle. Mitt tips er alltid: Se etter muligheter, fremfor begrensninger. Obama sier: Ask not what Second Life can do for you, ask what you can do for Second Life (litt omskrevet sef. :) Om du ikke får brukt SL direkte i undervisning (noe du ikke vil med det aller første antagelivis), så bruk det til nettverksbygging, konferansearena, eller som en sosial platform for deling og diskusjon med gode kolleger i hele verden.

Vi gleder oss til å se deg :)