søndag 22. februar 2009

Hygg & Bygg - første møte.



Det er siste gang du ser denne dama i denne kroppen - Appearance is everything!

Det ble mer hygging enn bygging i Second Life i går kveld, hvor den første Hygg & Bygg gikk i pixler. June Breivik AKA Sommer Albatros (Prosjektleder for Digital Skole i Hordaland, og primus motor for konferanse Dei gode døma) fikk - som seg hør og bør ved et besøk - på seg sin D&B t-shirt. Det ble etterhvert både shopping og fest - read the rest!

Mens damene (Sommer og Kita (undertegnede) dro på shopping etter ny kropp (appearance is everything som June sier :), dro guttene på jakt etter land (der gikk de glipp av mye hud gitt :). Mer presist, Norse leide seg land på Eduisland 5, og det blir spennende å se hva han kommer til å tilby der etterhvert. Det er ikke så lett å få land akkurat nå (men Fleet lover bedring mot sommeren siden de da vil ta over Eduisland 3 og 4). Øyas durasellkanin nedenfor er: Community Manager og Squirrelverse President Marty Grover, AKA Fleet Goldenberg.


Klarer du ta i mot hundrevis av nordmenn frem mot sommeren Fleet?

Det er mye for en mangager å holde styr på, det skal være helt sikkert. Etter shopping, var DEN på plass med DEN Movie Trivia, arrangert av Rip Furstide som hadde RL bursdag. Selv feiret jeg Rezday (2 år i Second Life). Det var en usedvanlig god DJ - Gregster Kidd tar L$750/t (250 L$ = 1 US $) plus tips fra deltakere - som sto for musikken, danseanimasjoner og konkurransen som fokuserte på filmer. Jeg deltok bare på dansen, konkurransen ble ofret til fordel for kjolekjøp. JEG HADDE JO IKKE NOE Å HA PÅ MEG!



I denne Snow Princess Golden kjolen danset jeg (danser aldri i RL :) med burdsdagsbarnet og DEN-venner. Det ble mange latterkuler bak tastaturet, og jeg konkluderte med at jeg har funnet kilden til evig ungdom. Kjapt kalkulert, så er dette utsvevende livet noe min fremtidige pensjon vil mestre :)

c",) - med fremtiden i Lindens hender ...